Vrijwilligerswerking

Klaar om nieuwe vrienden te maken?

Mensen met een beperking hebben vaak een heel kleine vrienden- en kennissenkring. De meeste contacten hebben zij met hun familie of met professionele krachten. Iemand die uit vrije wil een deel van zijn tijd in hen investeert, betekent dan ook een grote meerwaarde in hun persoonlijke leven. Het helpt hen ook actiever deel te nemen aan de samenleving.

Ook jij kan ons helpen!

We zorgen steeds voor een goede afstemming tussen de talenten en interesses van de vrijwilliger, en de noden van de persoon met beperking. Als vrijwilliger bepaal je zelf hoe vaak en hoe lang je je wil inzetten, liever individueel of in groep werkt en begeleidende of ondersteunende activiteiten wil uitvoeren.

Aan het vrijwilligerswerk is er geen verloning of materieel voordeel verbonden. Wat je wel terug krijgt? Een aangename sfeer waarbij je jezelf kan zijn, véél voldoening door de meerwaarde die jij biedt, een grote dosis respect voor je inzet en vele waardevolle contacten met cliënten, begeleiders en andere vrijwilligers om je heen.

Word één van onze onmisbare vrijwilligers.

Aarzel niet om je aan te melden. Met dit formulier voor kandidaat-vrijwilligers help je ons al goed op weg om een geschikte opdracht te vinden. Stuur het door naar Katrijne Indervuyst, coördinator vrijwilligerswerking, of breng het mee bij de eerste kennismaking.

Tot binnenkort!


Interesse? Meer info?

Katrijne Indervuyst
Coördinator vrijwilligerswerking
vrijwilligers@debranding.be
056 36 40 59"Als vrijwilligster in het Voedingsatelier werk ik samen met de cliënten mee aan de dagelijkse taken.
Mijn motivatie vind ik vooral in de spontane dankbaarheid die de mensen me terugschenken.
Na 8 jaar vrijwilligerswerk doet het me nog steeds deugd om op die manier mijn steentje te kunnen bijdragen!"
Marie Paul, vrijwilligster Tuin & Voeding
Terug naar boven