Steun ons

'de branding’ is een dynamische organisatie, met ruimte voor ideeën. Er wordt voortdurend geïnvesteerd in infrastructuur en aangepaste middelen, in het bijzonder voor onze doelgroepen met een zwaardere zorgvraag. Externe financiële steun is erg welkom om de doelen die we stellen, sneller te realiseren. Wij houden er aan om met alle (mogelijke) steunverleners een persoonlijke band op te bouwen. Daarom nodigen wij je steeds graag uit voor een vrijblijvende persoonlijke kennismaking.

  • Wens je een specifiek project te steunen?
Bekijk dan even onze sponsormap.
De projecten die we hierin beschrijven, zijn enkele van de vele die we willen realiseren met het oog op zowel een betere dienstverlening naar onze cliënten toe, als het creëren van een aangenaam werkklimaat voor onze medewerkers. Het zijn allen concrete vragen die ons via begeleiders en verantwoordelijken bereiken, en die we willen realiseren binnen korte termijn. Grotere projecten kunnen uiteraard voor een deel of in fases gesponsord worden. Voor elk project vind je ook bijkomende achtergrondinformatie. Heb je nog vragen? Aarzel niet ons te contacteren.  • Heb je een warm hart voor 'de branding'?
Steun ons dan met een actie voor de Warmste Week / Music for Life!
Je vindt ons als één van de goede doelen op www.warmsteweek.be. Onderneem een actie als bedrijf, als organisatie, als gezin of groep, registreer je actie en laat het ons vooral ook weten via communicatie@debranding.be.


  • Wil je een gift doen?
Dan kan dit op rekeningnummer BE81 4600 8236 1124 van 'de branding waak vzw' (geen fiscaal attest)


  • Wens je 'de branding' op te nemen als goed doel in jouw testament?
Door middel van een duo-legaat steun je een lokaal project, terwijl je jouw erfgenamen bevoordeelt daar ze flink op hun successierechten besparen. Voor meer informatie, contacteer ons of spreek erover met jouw notaris.


  • Wil je als bedrijf onze evenementen sponsoren?
Tijdens de jaarlijkse evenementen georganiseerd door ‘de branding’ maken wij ruimte voor publiciteit van bedrijven en organisaties waarmee we een band hebben. Elke zitplaats wordt voorzien van een onderlegger waarop de logo’s van onze sponsors staan. Deze logo’s worden tijdens het evenement ook geprojecteerd. Klik hier voor meer informatie over de voorwaarden van sponsoring. Heb je een ander voorstel om onze evenementen te steunen? Neem gerust contact op.

Weet dat je ons ook steunt door aanwezig te zijn op één van onze talrijke activiteiten, door de producten te kopen of gebruik te maken van de diensten van 'het idee'... Ook het vele vrijwilligerswerk dat voor en met onze cliënten gedaan wordt, is een grote steun voor onze werking.Meer info?

Eric Deruyter
Directiemedewerker administratie, communicatie & ICT
eric.deruyter@debranding.be

Terug naar boven