Steun ons

'de branding’ is een dynamische organisatie, met ruimte voor ideeën. Er wordt voortdurend geïnvesteerd in infrastructuur en aangepaste middelen, in het bijzonder voor onze doelgroepen met een zwaardere zorgvraag. Externe financiële steun is erg welkom om de doelen die we stellen, sneller te realiseren.

  • Steun een specifiek project
Bekijk dan even onze sponsormap.
De projecten die we hierin beschrijven, zijn enkele van de vele die we willen realiseren met het oog op zowel een betere dienstverlening naar onze cliënten toe, als het creëren van een aangenaam werkklimaat voor onze medewerkers. Het zijn allen concrete vragen die ons via begeleiders en verantwoordelijken bereiken, en die we willen realiseren binnen korte termijn. Grotere projecten kunnen uiteraard voor een deel of in fases gesponsord worden. Voor elk project vind je ook bijkomende achtergrondinformatie. Heb je nog vragen? Aarzel niet ons te contacteren.


  • Doe een gift
Bekijk hier onze flyer.
Dat kan op rekeningnummer BE33 0689 0417 7746 van 'de branding waak vzw'. Bij een gift vanaf €40 heb je recht op een fiscaal attest en krijg je 45% belastingsvermindering op het geschonken bedrag.
Bv. Op een gestort bedrag van €40 krijg jij 45% belastingsvermindering = €18. Jouw gift aan 'de branding' kost jou uiteindelijk 'maar' €22 ipv €40 terwijl 'de branding wel de volle €40 ontvangt.
Doe een gift en laat het ons even weten via communicatie@debranding.be zodat we op de hoogte zijn! Je ontvangt van ons automatisch een fiscaal attest in de loop van het 1ste trimester van het volgende jaar.


  • Gebruik Trooper tijdens het online shoppen

Via Trooper kan je geld inzamelen voor ‘de branding’ door online te shoppen en het kost jou geen euro extra!
Hoe doe je dit? Ga naar https://www.trooper.be/nl/trooperverenigingen/debranding en klik van daaruit op de shop waarop jij online wil winkelen. Shop online en betaal op de webpagina van de shop. Doordat je eerst via Trooper gepasseerd bent, weet de shop dat je ‘de branding’ wil steunen. Op het moment dat jij je aankoop afrondt, wordt een bedrag door die shop aan ‘de branding’ geschonken. Dat is soms een percentje van jouw aankoopbedrag, soms een vast bedrag. Elke steun, hoe klein ook, maakt echt een verschil!


  • Steun ons via een (inzamel)actie

Via de website https://www.iksteunmijngoededoel.be/debranding/ kan je zelf een eigen actie opzetten en registreren ten voordele van ‘de branding’. Mensen kunnen er de actie volgen, of zelfs intekenen om mee te doen. Elke euro gaat steeds volledig naar de 'de branding'.


  • Neem 'de branding' op als goed doel in jouw testament of doe een schenking

Neem je 'de branding' op in jouw testament als goed doel of doe je ons een schenking, dan betaal je daarop 0% belastingen!
Sinds 1 juli 2021 is de techniek van het duolegaat afgeschaft. Heb je 'de branding' in jouw testament reeds opgenomen als duolegaat? Neem dan snel contact op met jouw notaris. Klik hier voor meer info.
Voor meer informatie, contacteer ons of spreek erover met jouw notaris.Meer info?

Jan Waelkens
Coördinator Communicatie, ICT & Fondsenwerving
jan.waelkens@debranding.be


Terug naar boven