Woonondersteuning - Vlaanderenstraat 7D

Vanaf begin 2020 gaat 'de branding' van start met een nieuw woonproject voor mensen met moeilijk begrijpbaar gedrag. De nieuwbouw groepswoning bestaat uit drie verdiepingen. 19 mensen met een intense en soms complexe zorgvraag zullen er kunnen wonen. Eén leefgroep neemt de volledige gelijkvloerse verdieping in, de andere twee leefgroepen bevinden zich op de 1ste verdieping met slaapkamers op de 2de verdieping. Goed opgeleide en voorbereide teams zullen deze mensen een aangepast antwoord bieden op hun complexe zorgvraag. De infrastructuur is aangepast aan de noden van deze doelgroep. Er is mogelijkheid tot sterk doorgedreven individuele begeleiding, maar ook kans om samen te leven met anderen als dat mogelijk is. De woning heeft een gesloten karakter (low security), maar uiteraard worden alle vrijheidsbeperkende maatregelen zoveel mogelijk afgestemd op de individuele noden van elke cliënt.

Beschikbaarheid

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar vanaf januari 2020.

Voor wie

Volwassenen met een (matig tot ernstig) verstandelijke beperking en moeilijk begrijpbaar gedrag, in het bezit van een persoonsvolgend budget (PVB) met nood aan permanente ondersteuning 24/24, 7/7. Heb je ook nood aan dagondersteuning, dan kan je hiervoor ook bij 'de branding' terecht.

Vragen of aanmelding

Vraag meer informatie rond de doelgroep en de voorwaarden om woonondersteuning te krijgen in Vlaanderenstraat 7d via Mevr. Ann Desmet (ann.desmet@waak.be of 056 36 40 49).

Download hier de folder.


Terug naar boven