Woonondersteuning - Oostrozebeeksestraat

In de Oostrozebeeksestraat te Hulste vind je deze mooie hoevewoning in een rustige, landelijke buurt. Het zijgebouw van de hoeve werd volledig gerenoveerd met plaats voor 4 bewoners in individuele kamers met eigen badkamer, en één studio voor 1 bewoner of een koppel. De oorspronkelijke hoevewoning ernaast biedt nogmaals plaats voor 3 bewoners, een derde gebouw wordt momenteel gerenoveerd voor bijkomende woonmogelijkheid.

Het zijgebouw werd prachtig gerenoveerd met aandacht voor natuurlijke materialen en oogt ruim en lichtrijk. Er is een (gedeelde) sfeervolle leefruimte, ruime hal en modern ingerichte keuken. De ruime, individuele kamers hebben elk een eigen badkamer, tv- en internetaansluiting. De studio bevindt zich net naast dit gerenoveerde gebouw op het gelijkvloers en omvat een aparte slaap- en badkamer, en een lichtrijke leefruimte met open keuken. De studio is rolstoeltoegankelijk.

Beschikbaarheid

We hebben momenteel één woonplaats vrij in een individuele kamer (1ste verdieping - geen lift) en woonmogelijkheid in de studio voor 1 bewoner of een koppel.

Voor wie

Volwassenen met verstandelijke beperking, in bezit van een persoonsvolgend budget (PVB) en zonder nood aan ondersteuning 's nachts. De woning wordt voorzien van dagelijkse woonondersteuning. Heb je nood aan dagondersteuning, dan kan 'de branding' je daarbij ook ondersteunen.

Vragen of aanmelding

Heb je een Persoonsvolgend Budget en heb je interesse in dit woonproject? Contacteer dan Ann Desmet via ann.desmet@waak.be of 056 36 40 49.

Terug naar boven