Woonondersteuning - G. Debaetsstraat Heule

Binnenkort openen we 3 gloednieuwe, bijkomende woningen in de Gerard Debaetsstraat te Heule. De huizen, met telkens 4 slaapkamers, zijn momenteel nog in opbouw en worden afgewerkt tegen de zomer. Ze bieden samen woonmogelijkheid aan zo'n 12 cliënten, die nood hebben aan continue begeleiding (ook 's nachts).

De woningen bieden een aangename, lichtrijke leefruimte, moderne kamers en nette tuin. De woning is volledig nieuw en bevindt zich in een rustige woonwijk, op een boogscheut van centrum Kortrijk, Heule en de centrale diensten van 'de branding'.

Net zoals in onze twee andere woonhuizen die we reeds benutten in de G. Debaetsstraat, zal er zowel overdag als ‘s nachts begeleiding voorzien zijn voor mensen met een iets intensievere zorgvraag, maar toch nog enige zelfstandigheid.

Beschikbaarheid

Er zijn 6 plaatsen beschikbaar (niet rolstoeltoegankelijk) vanaf september 2021.

Voor wie

Volwassenen met een verstandelijke beperking, in het bezit van een persoonsvolgend budget (PVB), met nood aan 24u/24u begeleiding (ook 's nachts).

Heb je nood aan dagbesteding, dan kan 'de branding' je ook daarbij ondersteunen.

Vragen of aanmelding

Heb je een Persoonsvolgend Budget en heb je interesse om in dit woonproject in te stappen, contacteer ons dan via Mevr. Ann Desmet (ann.desmet@debranding.be of 056 36 40 49)

*Onderstaande foto's: 1ste foto is de bouwsituatie in januari 2021 - overige zijn voorbeeldfoto's van huidige woningen in de G. Debaetsstraat
Terug naar boven