Welkom op onze Branding-Trotting (zo 23 april)

vrijdag 17 maart 2017

Welkom op onze Branding-Trotting (zo 23 april)

vrijdag 17 maart 2017
Op zondag 23 april gaat de Branding-Trotting door in de Hippodroom te Kuurne. Tijdens deze benefiet-activiteit, gesponsord door bedrijven uit de regio, kunnen de paardenrennen ten volle beleefd worden.

Voor de tweede maal organiseert ‘de branding’ deze benefietactiviteit in deze formule. Iedereen is welkom vanaf 11u voor een apertief. Op de middag kan aangeschoven worden voor een uitstekende lentebarbecue (volw € 20, kind € 10). Inschrijven hiervoor kan via het onthaal van ‘de branding’ of via deze inschrijvingsstrook.

In de namiddag kan u doorlopend en gratis genieten van de paardenrennen en de ambiance die zo’n rennen en hun ganse entourage met zich meebrengen. Er is zelfs kans om één van de rennen mee te volgen in een minibusje op de binnenbaan. Er is een demonstratie van de G-sport boccia, en voor de jongsten wordt uiteraard kinderanimatie voorzien. Qua catering kan er gesmuld worden van de verzorgde koffietafel (€ 4 pp).
De opbrengst van deze ‘branding-trotting’ gaat naar de uitbouw van onze kinésitherapiedienst met nieuwe en betere toestellen, en naar het promoten van beweging in ‘de branding’ in het algemeen.
Terug naar boven