Week van de vrijwilliger gaat niet onopgemerkt voorbij

dinsdag 23 februari 2021

Week van de vrijwilliger gaat niet onopgemerkt voorbij

dinsdag 23 februari 2021
Tijdens de week van de vrijwilliger, dit jaar van 27 februari tot 7 maart, houden we eraan onze vrijwilligers in de kijker te zetten en te danken voor hun inzet tijdens het voorbije jaar. Dat is dit jaar niet anders, alhoewel het concept wat moet wijzigen door Corona. Geen traditiegetrouw vrijwilligersfeest, maar onze vrijwilligers in de bloemetjes zetten doen we maar al te graag!

Tijdens deze moeilijke tijden hebben we onze vrijwilligers al veel moeten missen. Toch voelen we ons nog steeds met hen verbonden, want zodra het kan weten we dat we opnieuw op hen kunnen rekenen.

Daarom stuurden we onze vrijwilligers een mooie kaart met leuke attentie via de post toe. Zo wilden we hen laten voelen dat ‘de branding’ hen nog steeds graag ziet! Maar niet enkel via de post wilden onze vrijwilligers in de bloemetjes zetten... Misschien kwam je eens langs de Ringlaan en zag je het spandoek langs de weg? Ook zo wilden we hen laten voelen dat ze veel voor ons betekenen.
Daarnaast stond aan het onthaal van ‘de branding’ onze vrijwilligersplukboom, gemaakt door onze mensen van het decoratieatelier. In de boom hingen zakjes gevuld met bloemzaadjes die geplukt mochten worden door en voor onze vrijwilligers. Want onze vrijwilligers zijn nu eenmaal bloemen van mensen, die anderen doen groeien en bloeien en je laten stralen. Samen vormen zij een mooie boeket en fleuren ze ‘de branding’ steeds op!
Terug naar boven