Steun ons met de eindejaarverkoop!

donderdag 01 oktober 2020

Steun ons met de eindejaarverkoop!

donderdag 01 oktober 2020
Wil jij ons steunen door de aankoop van heerlijke wijnen of wat lekkers, voor de komende eindejaarsperiode? De kerngroep biedt via de eindejaarsverkoop een mooie selectie wijnen en lekkernijen aan, waarbij je rechtstreeks onze cliënten steunt.
Ook bij de werkzaamheden van de werkgroepen en de kerngroep strooit Corona heel wat roet in het eten. In het voorjaar werden we genoodzaakt om onze voorjaarsverkoop te annuleren. Maar omdat nu blijven heel wat evenementen moeilijk te organiseren. Daarom werd op de laatste kerngroep beslist dat alle overig geplande evenementen in de komende maanden ook niet zullen doorgaan.


Enkel onze eindejaarsverkoop kan doorgaan aangezien we dit wel op een veilige manier kunnen organiseren.

Daarom doen we graag een WARME oproep om ons te steunen! Een voorraad lekkere wijn is overal wel welkom, voor tijdens de feestdagen of als geschenk. En weet dat je met jouw aankoop projecten steunt die onze cliënten rechtstreeks ten goede komen.

Maak je ook reclame bij familie en vrienden? Extra folders en bestelformulieren zijn steeds te verkrijgen in het onthaal van ‘de branding’ (info@debranding.be).

Bekijk hier onze folder eindejaarsverkoop - Bestel via het digitale bestelformulier.

Bestellen kan tot 10/11/2020.

Bedankt voor uw steun!

Terug naar boven