Samenwerking tussen Zonnebloem vzw en 'de branding' bekrachtigd

vrijdag 31 januari 2020

Samenwerking tussen Zonnebloem vzw en 'de branding' bekrachtigd

vrijdag 31 januari 2020
Eind 2019 zetten de Raden van Bestuur en de directies van Zonnebloem vzw uit Heule en ‘de branding’ hun handtekening onder een (vernieuwde) samenwerkingsovereenkomst. Beide organisaties willen nauwer samenwerken in de toekomst. Ze delen dezelfde doelgroep, namelijk mensen met een diep verstandelijke, meervoudige beperking. Zonnebloem zet zich evenwel in voor minderjarigen, terwijl ‘de branding’ zorg biedt aan meerderjarigen.

Beide vzw’s zullen, met respect voor elkaars eigenheid en onafhankelijkheid, de krachten bundelen. Zo willen ze optimaal garanderen dat er voor mensen met grote zorgnoden een kwalitatief hoogstaand, regionaal aanbod is, en dat het zorgaanbod zoveel mogelijk raakvlakken heeft en maximaal kan doorlopen.

Er zal gefocust worden op administratieve, logistieke en financiële efficiëntie, HR-beleid en sociaal ondernemerschap, naast uiteraard het creëren van een continue zorg voor onze cliënten. Hiermee hopen beide organisaties samen een voortreffelijk antwoord te bieden op de ondersteuningsvragen van mensen met een diep verstandelijke, meervoudige beperking.
Terug naar boven