Kortopvang Olmenlaan vanaf september van start

dinsdag 02 juli 2019

Kortopvang Olmenlaan vanaf september van start

dinsdag 02 juli 2019
Midden september starten we in de Olmenlaan 11a te Kortrijk met een nieuwe werking. Op deze locatie delen we een gebouw met De Hoge Kouter, die er vanaf september een verblijf start voor 14 minderjarigen met een beperking. Met ‘de branding’ zullen we er kortverblijf organiseren en woonbegeleiding voor volwassenen met een beperking aanbieden.

In totaal zullen we 12 mensen begeleiden op deze nieuwe locatie. In het kortverblijf kunnen vijf cliënten die reeds naar de dagbesteding komen terecht, zowel overdag als ‘s nachts, tijdens de week als in het weekend. Op die manier kunnen we mensen die enkel dagbesteding genieten een aanbod doen om korte periodes bij ons te overnachten. Daarnaast bieden we ook woonbegeleiding voor 7 mensen, waarvan er 3 op studio kunnen wonen.

Op donderdag 12 september openen we de deuren voor ouders, voogden en brussen van de cliënten van onze dagbesteding. Op maandag 16 september gaan we dan effectief van start in het gloednieuwe gebouw.


Heb je interesse in kortopvang of heb je vragen hierrond? Neem dan contact op met Ann Desmet, zorgvraagbemiddelaar, via ann.desmet@waak.be of 056 36 40 49.

Terug naar boven