Digitale communicatie: steun voor tablets in alle woonteams

maandag 04 januari 2021

Digitale communicatie: steun voor tablets in alle woonteams

maandag 04 januari 2021
Sinds de eerste Coronagolf weten we hoe belangrijk digitale communicatie kan zijn. Via tablets was communicatie tussen de cliënten en hun familie mogelijk door te videobellen via Skype. Al snel werd duidelijk dat het nog handiger zou zijn mochten we elk team met een eigen tablet kunnen uitrusten.

We dienden een aanvraag in bij VirtualHugs, een project ontstaan in tijden van Corona. Drie organisaties (Deloitte, Close the Gap en VUB) werken samen om tablets of geld voor tablets in te zamelen en die dan te schenken aan organisaties zoals ‘de branding’. Hierdoor ontvingen wij maar liefst 24 mini-tablets om teams die nog geen eigen tablet hebben uit te rusten met een eigen tablet.

Daarnaast dienden we ook een aanvraag in bij CERA. CERA brengt mensen, middelen en organisaties samen, bundelt krachten, neemt initiatieven en realiseert projecten met een duidelijk doel: samen investeren in welvaart en welzijn. Ook zij geloofden in ons project en zegden een steun toe van € 1.650 voor de aankoop van extra tablets en hoesjes voor alle tablets.


Terug naar boven