Bezoek ons op Dag van de Zorg (zo 18 maart van 10u tot 17u)

maandag 05 februari 2018

Bezoek ons op Dag van de Zorg (zo 18 maart van 10u tot 17u)

maandag 05 februari 2018
Wil je onze werking beter leren kennen en ontdekken wat wij allemaal doen? Kom dan langs op Dag van de Zorg voor een actieve, gezinsvriendelijke rondleiding op de site Ringlaan 30 Heule en Bavikhoofsestraat 72 Kuurne!

In de Ringlaan ga je op tocht door onze gebouwen: van het seniorencentrum, de bewegingszaal, arbeidsgerichte bedrijven, tot de ervaringsgerichte dagbesteding, variatiebedrijven en arbeidsproject ZOWE. Kom alles te weten over onze woonprojecten en bezoek één van onze woningen in de Vlaanderenstraat. Een unieke kans om onze werking te ontdekken, zeker ook voor kandidaat-gebruikers.
Interesse in werken als stagiair, vrijwilliger of werknemer? Laat dan van je horen op onze jobstand. Ook partnerorganisatie cvo MIRAS stelt die dag hun opleidingsaanbod bij ons voor.

In de Bavikhoofsestraat 72 te Kuurne vind je twee creatieve dagbestedingsbedrijven. KreaKollektief is de artistieke werkplaats: hier werken gebruikers met keramiek, raku stoken, tekenen, schilderen, en leggen ze zich toe op het maken van ruimtelijk werk. In Houtwerk ligt de focus op afgewerkte producten voor huiselijk gebruik. Omwille van de grote variatie aan taken kan er gezorgd worden voor werk op niveau van elke gebruiker.

Op beide locaties krijg je op het einde van de rondleiding een drankje aangeboden en is er ruimte voor vragen of even napraten.

Van harte welkom!

Terug naar boven