Gebruikers op digitale ontdekking tijdens Medialabo

Gebruikers op digitale ontdekking tijdens Medialabo

dinsdag 19 juni 2018
Op woensdag 13 juni ging in ‘de branding’ een medialabo van Konekt door. Zo’n 40 gebruikers kwamen langs om kennis te maken met allerlei digitale toepassingen op hun maat. Spelletjes spelen, proeven van virtual reality, tekenen op de iPad, bouwen met hulp van een App… alles kon uitgeprobeerd worden. Guillaume zette de virtuele bril op en liet zich verrassen: “Het was de eerste keer dan ik zo’n bril aan deed. Ik zat helemaal in het spel!”
Christof, ambassadeur van Special Olympics

Christof, ambassadeur van Special Olympics

dinsdag 19 juni 2018
Reeds 4 jaar is Christof Swaenepoel, als gedreven tafeltennisser, ambassadeur van de organisatie Special Olympics. “Sport voor mensen met een beperking wordt vaak nog als minderwaardig gezien. Daar willen wij samen met de organisatie Special Olympics Belgium verandering in brengen.”, vertelt Christin, moeder van Christof. Uiteindelijk doel van Christof en zijn ambassadeurschap is de Unified gedachte: dat mensen met en zonder beperking samen kunnen sporten in club- en teamverband, en evenveel aandacht voor hun prestaties krijgen.
Week van de gezondheid: welzijnsbeleid in de praktijk

Week van de gezondheid: welzijnsbeleid in de praktijk

vrijdag 01 juni 2018
In het kader van welzijnsbeleid werd voor het 3de jaar op rij de Week van de Gezondheid georganiseerd voor alle medewerkers van ‘de branding’. “Een ideale manier om het thema ‘welzijn’ bespreekbaar te maken, maar ook in de praktijk om te zetten.”, zegt Ingrid Vanmarcke, personeelsdirecteur. “Via workshops, lezingen en ontspannende activiteiten, willen we met de werkgroep Welzijnsbeleid thema’s bespreekbaar maken maar ook een gezonde levensstijl promoten, zowel fysiek als mentaal.”
Terug naar boven