Paasklokken en moederliefde

Paasklokken en moederliefde

woensdag 29 maart 2017
De lente is nog maar in het land, en we vliegen al vooruit naar Pasen en moederdag! We stellen je graag enkele mooie moederdaggeschenken en decoratie-artikelen voor.
Welkom op onze Branding-Trotting (zo 23 april)

Welkom op onze Branding-Trotting (zo 23 april)

vrijdag 17 maart 2017
Op zondag 23 april gaat de Branding-Trotting door in de Hippodroom te Kuurne. Tijdens deze benefiet-activiteit, gesponsord door bedrijven uit de regio, kunnen de paardenrennen ten volle beleefd worden.
Vrijwilligers in de bloemetjes gezet!

Vrijwilligers in de bloemetjes gezet!

donderdag 09 maart 2017
Vrijwilligerswerk vormt binnen onze organisatie, waar warme zorg centraal staat, een mooie en onmisbare aanvulling op de professionele begeleiding van onze gebruikers en de dagelijkse werking binnen de organisatie.
De dankbaarheid naar vrijwilligers toe is bijgevolg zeer groot, en dit niet enkel vanuit de gebruikers zelf maar ook vanuit onze medewerkers en het netwerk van de gebruikers.
De ‘Week van de Vrijwilliger’ vormt telkens een gepast moment om onze sympathieke vrijwilligers te bedanken voor hun grote inzet. Zij werden afgelopen vrijdagavond, 3 maart, alvast verwend met een gezellig etentje in ‘de branding’. Omdat ze moeten weten hoe fier we op hen zijn!

Communies en lentefeesten in zicht!

Communies en lentefeesten in zicht!

donderdag 02 maart 2017
Wist je dat we een nieuwe catalogus, met een overzicht van onze doopsuiker-attenties, hebben en je die kan terugvinden op onze website onder ‘het idee’? Alles wat we daar tonen, is aanpasbaar naar attenties voor communie, lentefeest, verjaardag, huwelijk... Laat je creativiteit dus maar de vrije loop en contacteer ons met jouw vraag, samen komen we zeker tot een leuk en creatief geheel voor jouw feest!
Terug naar boven