Lang leve de machtige* vrijwilligers!

Wat fijn, dit voorjaar mochten we onze machtige* vrijwilligers opnieuw in de welverdiende kijker zetten! Het thema van het Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk dit jaar klonk ‘Iedereen wint met vrijwilligerswerk’. En hoe kan het ook anders als je de glimlach van zoveel mensen ziet bij het verwelkomen van een vrijwilliger. ‘Instant happiness’ zoals dit ook wel heet.

We zien het aan onze cliënten die genieten van een extra leuk moment, een fijne en veilige rit of een sportieve work-out. We voelen het in de gezellige en sfeervolle evenementen die mogelijk worden gemaakt. We ruiken het aan de vers afgemaaide gazonnetjes, proeven het aan de fijngesneden groentjes en zien het aan het op maat gemaakt textielwerk, wat het extra aangenaam vertoeven maakt. We horen het aan jouw mooie en warme verhalen over je vrijwilligerswerk die ons mee doen stralen. Dit alles door jou, lieve vrijwilliger!

Dat iedereen wint met vrijwilligerswerk, dat hoeven we dus in ‘de branding’ zeker niet te bewijzen. Dank je wel aan elke vrijwilliger, voor welke bijdrage dan ook, je bent goud waard!

Tijdens de week van de vrijwilliger eind februari organiseerden we een rondleiding in de nieuwbouw Heirweg 204 en een vorming rond SMOG. Elke vrijwilliger kon ook een attentie komen ophalen aan het onthaal. Op 1 juni vond onze vrijwilligersontmoeting plaats waar we de vrijwilligers onderdompelden in een zuiders klimaat met hartverwarmende gezelligheid, een sfeervol aperitiefconcert en een smaakvolle foodtruck. Geniet gerust nog even mee of na aan de hand van de mooie foto’s.

Vorige
Vorige

Kubb-tornooi 2023

Volgende
Volgende

de Special Olympics 2023